Mindent a levenduláról

Levendula gondozása, levendula szaporítása, levendula metszése és még sok más információ!

Levendula termesztése

A levendula termesztése egyáltalán nem lehetetlen feladat Magyarországon. Sőt, még csak sokoldalú szaktudás sem feltétnel szükséges – kezdőként is bátran belekezdhetünk. Ezen az oldalon a levendula termesztésről gyűjtöttük össze az oldalon lévő cikkeket – olvasd őket bátran!

A levendula termesztése

Magyarországon a klíma egészen kedvező a levendula számára, amely magas fényigényű és szárazságtűrő növény. Bár számos fajtája létezik, nagyjából mindegyikre elmondható, hogy termeszthetők itthon is.

Sőt, akár akkor is megpróbálkozhatunk ezzel a művelettel, ha nincsen kertünk. Egyes fajtákat ugyanis akár cserépben, de még lakásban is termeszthetünk adott esetben. Ezekről mind-mind olvashatunk az oldalon lévő cikkekben.

Igyekeztünk minden részletre kiterjedű leírásokat, útmutatásokat készíteni, így a témában kevésbé járatosként minden lényeges tudást össze tudunk gyűjteni – egy helyről.

Kezdjünk bele bátran – legrosszabb esetben is csak több próbálkozásra lesz szüksés, az eredmény pedig egy csodálatos virágokat hozó növény lehet.

Jó olvasgatást, jó kertészkedést, jó levendula termesztést kívánunk! 🙂 

2. HK

Cikkek a levendula termesztése témakörben:

3. HK