Rólam, a blog szerzőjéről

Miért épp a levendula? Már kora gyermekkoromban kapcsolatba kerültem a levendulával egy tihanyi kirándulás alkalmával. Elvarázsolt a növény gyönyörű színe és persze illata! Az első növények egyike volt, amit a látogatás után már mindenhol felismertem – ami persze gyermekként óriási örömmel és büszkeséggel töltött el.

Bár közben felnőttem, de azóta is kedvenc növényeim között szerepel a levendula. Kis balkonomra kilépve számos cserép levendula várja törődésemet. Volt alkalmam tehát kitapasztalni, milyen gondoskodást igényel ez a csodaszép virág.

Nincs is annál nagyobb öröm, mikor egy jól végzett metszés után pár nappal, héttel megjelennek az új hatások és aztán kora nyáron az első lila virágocskák! Megéri foglalkozni velük, meghálálják a törődést!

Gondoltam megosztom Veletek, kedves Olvasókkal azokat az infomrációkat, amiket az évek alatt összegyűjtöttem a levendula növény gondozásáról. Így jött létre ez a blog.

Fogadjátok szeretettel, olvassátok örömmel és kérdezzetek bátran – hátha segítségre tudok lenni, hogy minél többeteknél virágozhasson ez a gyönyörű, lila színben pompázó gyógynövény!

Jó olvasást kívánok!

Júlia