Mindent a levenduláról

Levendula gondozása, levendula szaporítása, levendula metszése és még sok más információ!

Szemet gyönyörködtető levendulás képek itt!

Szerző: | Egyéb érdekességek

Felkészültünk a csodálatos látványra? Az itt található levendulás képek egészen biztosan jó kedvre fognak minket deríteni, vagy éppen megnyugtatnak. Sajnos még nincs olyan technika, amely képes lenne képernyőn keresztül illatot is átadni, de annyi bizonyos, hogy a képek láttán kedvünk támad majd ellátogatni például Tihanyba vagy Pannonhalmára, hogy élőben is megcsodálhassunk egy, a képeken látható levendula mezőt!

levendulás képek

Levendulás képek

Nagyon sok alkotót: fotográfust, festőt megihlettek a csodálatos, lila színű levendula mezők. Számos fénykép készült, amely szinte beszél hozzánk. Sajnos nincs lehetőség arra, hogy mindet közre adjuk itt, de  kiválogattuk a kedvenceinket.

Bár ez igen szubjektív, de reméljük, hogy a kedves Olvasók is egyetértenek majd velünk abban, hogy mind, egytő legyig csodálatos levendulás kép.

Nem is húzzuk tovább az időt, íme a képek:

 

A képek forrása az Unsplash és a Pexels weboldala.

További olvasnivalók a levenduláról:

Levendula fajtákLevendula termesztése
levendula fa
Levendula fa otthonunkban: útmutató lépésről lépésre

Levendula fa otthonunkban: útmutató lépésről lépésre

Ha még nem találkoztunk volna a kifejezéssel, a levendula fa nem más mint egy műkertészeti alkotás. Ez annyit jelent, hogy a levendula bokrokat hosszas idő- és energia ráfordításával egy fává próbálják formálni. A végeredmény nagyon érdekes és látványos, de sajnos...